Spring til indhold

Handlevejledning i sager med negativ social kontrol

Her finder du elektroniske actioncards, der handlevejleder dig i sager, hvor borgere er udsat for negativ social kontrol.

Handlevejledningen i de elektroniske actioncards kan hjælpe dig med at håndtere en situation, hvor en borger er udsat for negativ social kontrol. Det er udarbejdet som et elektronisk udredningsværktøj, som leder dig til en eller flere handlingsmuligheder.

Handlevejledningen tager udgangspunkt i den konkrete situation, du står i, som borger, fagperson eller civilsamfundsaktør, og giver dig et skræddersyet indblik i dine handlemuligheder.

De elektroniske actioncards henvender sig til borgere, fagpersoner og civilsamfundsaktører i Odense Kommune. Bor du ikke i Odense Kommune, er du fortsat velkommen til at anvende de elektroniske actioncards som inspiration til handlemuligheder i sager med negativ social kontrol. Vær dog opmærksom på at du, i nogle tilfælde, vil skulle finde tilsvarende handlemuligheder i din egen kommune.


Handlevejledningen i de elektroniske actioncards henviser dig løbende til værktøjer og lokale indsatser, hvor der er hjælp at få i Odense Kommune og civilsamfundet. Hertil kommer henvisning til regionale og nationale indsatser, som kan yde hjælp, rådgivning og sparring - herunder Sikkerhedskonsulenterne, SIRI, VISO, Red Rådgivning, Politiet m.fl.  

Handlevejledningen i de elektroniske actioncards er udarbejdet i tæt samarbejde med civilsamfundsaktører og fagpersoner i Odense Kommune. Det vil løbende blive opdateret og kvalificeret på baggrund af de tilbagemeldinger vi får fra brugerne. Handlevejledningerne er desuden kvalitetssikret i samarbejde med Styrelsen for International Rekruttering og Integration.

Find actioncards for borgere, civilsamfundsaktører og fagpersoner i sager om negativ social kontrol

   

 

 

Fandt du ikke det du søgte? Se her

Er der tale om negativ social kontrol? Tag en test

Har du brug for akut hjælp og handlevejledning?